Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Συμπληρωματική Κλήρωση για Κάλυψη Κενών Θέσεων στις Τάξεις Β' και Γ' για το Σχολικό Έτος 2024-2025

 

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων ανακοινώνει τις εξής κενές θέσεις:


Β΄ τάξη  - Τρεις (3) θέσεις αγοριών (κατά προτεραιότητα)


Γ΄ τάξη - Δύο (2) θέσεις αγοριών (κατά προτεραιότητα)


 [«Κατά προτεραιότητα» σημαίνει ότι εφ’ όσον έχουν φύγει αγόρια, πρέπει να έρθουν αγόρια. Αυτό δεν αποκλείει τα κορίτσια από την συμμετοχή στην κλήρωση, αλλά θα κληθούν να εγγραφούν μόνο αν δεν προηγούνται αγόρια για τις παραπάνω κενές θέσεις. Αν τυχόν προκύψει θέση κοριτσιού αργότερα, προηγούνται τα κορίτσια που θα έχουν κάνει τώρα αίτηση. Ο πίνακας των επιλαχόντων (είτε αγοριών είτε κοριτσιών) που θα προκύψει από την φετινή κλήρωση ισχύει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2025 για όλες τις κενές θέσεις που ενδεχομένως προκύψουν μέχρι να εξαντληθεί ο πίνακας επιλαχόντων ―που θα ανακοινωθεί μετά την κλήρωση― ανεξαρτήτως φύλου πια].

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και την Πέμπτη 19/9/2024.  Η κλήρωση θα γίνει στο σχολείο την Παρασκευή 20/9/2023 και ώρα 13:00΄.

 Διαδικασία υποβολής αιτήσεων


Και οι δύο γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν ξεχωριστά υπεύθυνη δήλωση-αίτηση (στο gov.gr) προς το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου (mail@1gym-peir-chanion.chan.sch.gr) σύμφωνα με το πρότυπο «Υ.Δ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛ_ΚΛΗΡΩΣΗ» (αντιγραφή-επικόλληση). Ακολούθως θα λάβουν τον κωδικό συμμετοχής στην κλήρωση, την ευθύνη της οποία έχει Τριμελής Επιτροπή, αποτελούμενη από την υποδιευθύντρια του σχολείου, ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων και ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ο επικυρωμένος πίνακας κατάταξης εισακτέων και ο πίνακας κατάταξης επιλαχόντων, θα ανακοινωθεί μετά την κλήρωση της 20ής-9-2024. Οι γονείς των εισακτέων θα ειδοποιηθούν από το σχολείο και υποχρεούνται εντός δύο εργασίμων ημερών από την ανακοίνωση των επικυρωμένων πινάκων, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, να δηλώσουν εάν δέχονται να μετεγγραφεί το παιδί τους στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων ή όχι.


Η Υπεύθυνη Δήλωση ΕΔΩ