Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση για επιτυχόντες/ούσες μαθητές/τριες στην Α τάξη 2024-25 - Δυνατότητα ανάκλησης της αποδοχής εγγραφής τους - Προθεσμίες!

Όλοι οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων/ουσών μαθητών/τριών έχουν την δυνατότητα να ανακαλέσουν για σοβαρούς λόγους, την αποδοχή της εγγραφής στο 1o Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων, την οποία είχαν δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που κατέθεσαν για εισαγωγή σε Πειραματικό Γυμνάσιο. 

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει και οι δυο γονείς/κηδεμόνες να αποστείλουν το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Προτύπων, δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, Υπεύθυνη Δήλωση μέσω του gov.gr στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου 

<mail@1gym-peir-chanion.chan.sch.gr> ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως. 

Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώνουν και οι δύο ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, σύμφωνα με τον Πίνακα Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκε από το ΕΠ.Ε.Σ. του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων και έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του σχολείου Ιστοσελίδα του σχολείου, έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη την 17η Μάϊου 2024.


ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις  που προβλέπονται από τις

διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

Α) Είμαι γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας ………………………………………………………… με εξαψήφιο κωδικό υποψηφίου ……………………………. στην εφαρμογή Αιτήσεων Εισαγωγής στα Πειραματικά Σχολεία, ο/η οποίος/α κρίθηκε ως εισακτέος/α για την φοίτηση στην εισαγωγική τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων για το σχολικό έτος 2024-25, έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη την 17η Μαϊου.

Β) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ το παιδί μου να εγγραφεί στο ανωτέρω σχολείο που εισάγεται σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από το ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του. Γνωρίζω ότι αποδεσμεύω την θέση του, η οποία θα καλυφθεί από άλλον υποψήφιο.